Hoe goed zijn jullie bewapend tegen phishing en spam?

Zo langzamerhand zijn de meeste bedrijven die veel email versturen aan het doorpakken met de implementatie van DMARC. Met deze security-standaard kun je er voor zorgen dat legitieme email van of namens jouw bedrijf wel aankomt en phishing-mails niet. Meer vertrouwen voor klanten, dus meer conversie en betere cash flow voor jouw organisatie. Of het nu om marketingmail gaat, of om de betaalverzoeken die jullie via AcceptEasy versturen.

Als we gaan, dan gaan we met z’n allen
Daarvoor moeten we wel zorgen dat de email die AcceptEasy namens je organisatie verstuurt ook geregistreerd staat als legitieme email. Een element daarvan is te zorgen dat de emails Domain aligned worden verzonden. Dit houdt in dat er bij AcceptEasy wat aanpassingen gedaan moeten worden maar ook dat er op jullie domein de juiste instellingen moeten worden aangepast. Wij kunnen je precies vertellen welke aanpassingen dat kunnen zijn. Anders krijg je email die inboxen niet meer bereikt en dus onbetaalde rekeningen en boze klanten. En daarmee loopt de goede reputatie van onze email-servers ook schade op.

Om meer te lezen over DMARC en hoe wij u kunnen helpen met de implementatie daarvan, download je de brochure na het verzenden van het formulier hiernaast.