DigitalTransService_1440x480.jpg

Lees nu alles over:

Digitale Transformatie Service

 

Je klanten kunnen digitaal. Maar hoe krijg je iedereen aan boord? 

 

 

 

Ieder merk kan inmiddels digitaal met klanten communiceren. Daarvoor heb je natuurlijk wel een digitaal adres van die klanten nodig, zoals een e-mail adres of een mobiel telefoonnummer. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar vaak ontbreken zulke gegevens nog voor duizenden of zelfs honderdduizenden klanten - die dus eigenlijk alleen per post (of vaste telefoon) te bereiken zijn. Iedereen dwingen om geen papier meer te ontvangen leidt tot negatieve reacties en klanten die vertrekken. Ze via campagnes vragen om digitale contactgegevens te registreren blijkt taaie kost met lage conversie.

Bakken met post kost bakken met geld

En dus blijft output management enveloppen versturen met administratie, marketing, facturen en herinneringen. Met negatieve gevolgen voor omzet, efficiency, cashflow, klanttevredenheid - en de natuur. Gemiste kansen en extra kosten. Een concreet voorbeeld? Veel mensen maken fouten bij het vanaf papier overtypen van bedrag of referentie voor een overschrijving. Dat zorgt voor uitval bij aflettering, en dus voor veel uitzoekwerk en negatief klantcontact.

 

 

 

Tsja, verzuchten de meeste stakeholders, dat zijn allemaal oude mensen die je toch niet meer verandert. Terwijl die oude mensen toch ook nauwelijks meer met ingevulde acceptgiro’s naar bank of brievenbus schuifelen. Ze kunnen internetbankieren, ontvangen e-mail en WhatsAppen met hun kleinkinderen.

Een nieuwe kans

Met AcceptEasy kun je deze status quo te lijf gaan. We bieden een uitgekiende oplossing voor dit probleem, ontwikkeld in samenwerking met enkele grote klanten en nu algemeen verkrijgbaar.

Wij tonen je graag onze Digitale Transformatie Service. Zodat je kunt zien hoe je je klanten een vriendelijke en veilige en tegelijkertijd laagdrempelige manier kunt bieden om vanaf papier de eerste stap naar digitaal te zetten.

Digital Adoption Service infographic-01-2